Selecteer een pagina

Mariëlle, heeft ons als adviseur/creditmanager bij de start van PYRO-IFPS, industriële brandbeveiliging uitstekend geholpen.
Zonder de hulp en advies van Mariëlle hadden we beslist veel meer geld uitgegeven. Met haar persoonlijk advies en inzet heeft ze ons de ogen geopend dat er een duidelijke taal is in de ondernemerswereld en dat is de betaling. Zorg dat je op tijd betaald wordt voor de verleende diensten of goederen. Ga niet akkoord met een betalingstermijn van 30 of 60 dagen die leveranciers hanteren. Leg dit vast in je algemene leveringsvoorwaarden om misverstand te voorkomen. Hou vast aan een betalingstermijn binnen 14 dagen ongeacht de omvang van het bedrijf. Als ondernemer ben je immers geen kredietverlener.
De ondernemer spreekt vele talen en het belangrijkste is wel betalen of betaald worden. Mariëlle voert ook de telefoongesprekken op verzoek, indien betalingen te lang op zich laten wachten.
Mariëlle kan als creditmanager helpen je business financieel gezonder te maken en te houden, door oog te hebben voor de uitgaven en inkomsten. Mariëlle Kitsz, met vele jaren ervaring op dit gebied is met “Eye for Cash” een echte aanrader.

Robert Jacobson

Founder/Engineering Manager, PYRO IFPS

Mariëlle is een professional met duidelijk veel ervaring op het gebied van Credit Management.
Ze is zeer gedreven en weet precies hoe te handelen in situaties waarbij factuurbetalingen lang uitblijven.
Hoe langer een betaling uitblijft hoe moeilijker het is om een klant te bewegen om tot betaling over te gaan.

Ze heeft meteen gehandeld toen ik haar vertelde van mijn openstaande vorderingen. Een van de vorderingen was meer dan een jaar oud en de klant weigerde keer op keer om te betalen. De andere ging om een klein bedrag waarbij de klant in het geheel niet reageerde op aanmaningen.

Mariëlle heeft voor het incasseren verschillende oplossingen gekozen die beide succesvol bleken. Ze heeft beide vorderingen voor mij binnen 2 weken weten te innen. Ik kan haar dan ook zeer aanbevelen als je problemen hebt met openstaande betalingen.

Ruud van Schie

Directeur, R&A Services B.V.

Terzake, kundig, klant gericht en oog voor detail. ondersteunt en vindt oplosdingen binnen en buiten haar metier. Topper om moeilijke zaken mee op te lossen.

Robert Goorhuis

Directeur, RENT A REP

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial