Selecteer een pagina

Veelgestelde vragen

 

 

Is dit een incassobureau?

Nee. Het gaat erom dat het werk of de processen in bedrijven zo zijn ingericht dat klanten op tijd betalen. Betalen klanten niet op tijd, dan komt de vordering in het aanmaantraject. Wanneer dat ook niet werkt, pas dan komt er eventueel een incassobureau aan te pas. Wat in een dergelijke situatie het beste is, hangt af van je bedrijf, je klanten en je zienswijze. Hierin adviseer ik de beste methode en schakel daar derde partijen voor in. Die werken meestal op ‘no cure, no pay’ basis.

Doe je aan factoring?

Factoring is een vorm van financiering. Het advies is om eerst te kijken naar je debiteurenpositie voordat je besluit om aan deze dure vorm van financiering te beginnen. Is het echt wel nodig als je je credit management op orde hebt?

De financiering zelf is geen product dat aangeboden wordt. Advies over welke factoring maatschappij wordt wel geboden: waar moet je op letten? Wat voor gevolgen heeft dit voor mijn administratie?

Kunnen ZZP-ers bij jou terecht?

Jazeker! Een aantal producten zijn speciaal ontwikkeld voor ZZP-ers: het e-book voor starters, Raad & Daad strippenkaart…Ook ZZP-ers kunnen deze specialistische kennis inkopen.

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial